Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за ЗИМНИ гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дойдоха ми новите гуми-Kleber krisalp HP3,гумите са с ДОТ 4018 и са произведени в Полша,за сравнение БФ Гудрич с идентичен грайфер ги гледах производство Румъния.
    alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Прочетох едно две негативни мнения, но от преди няколко години и не за този размер.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
        Прочетох едно две негативни мнения, но от преди няколко години и не за този размер.
        Понякога има и обективни мнения, но както си забелязал обикновено пишат хора, които не са специалисти, трудно пишат правилно и трудно се изразяват и са преписали нещо от някъде. Били им се доверил? Въобще не вярвам на написаното. Не мисля, че си се прецакал, ще останеш доволен.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщение
          Дойдоха ми новите гуми-Kleber krisalp HP3,гумите са с ДОТ 4018 и са произведени в Полша,за сравнение БФ Гудрич с идентичен грайфер ги гледах производство Румъния.
          Аз миналата седмица продадох такъв Клебер дот 3518 правен в Румъния.
          Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Понякога има и обективни мнения, но както си забелязал обикновено пишат хора, които не са специалисти, трудно пишат правилно и трудно се изразяват и са преписали нещо от някъде. Били им се доверил? Въобще не вярвам на написаното. Не мисля, че си се прецакал, ще останеш доволен.
          Съгласен напълно.
          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

В събота монтирах и аз Клебер-а.. Взех го на 164 лв от Медина мед, монтирах ги същия ден и мога да кажа, че тази гума вози мнооооого добре и е супер безшумна. Супер доволен съм от избора, сега ще чакам снега да видя дали ще драпат ДОТ им е 3618, което прави началото на септември..
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic

Comment

Ако цената ти е за 205/55/16,ми се струва скъпо,аз ги взех на 98лв/бр.
              alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Силно се съмнявам, че спирачките на 2.4жтдм се събират в джанти 16ки.
                Мисля че 17 е минимума.
                156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщение
                  Ако цената ти е за 205/55/16,ми се струва скъпо,аз ги взех на 98лв/бр.
                  225/50/17. 180 лв/бройката в интернет
                  Не всички караме с 16-ки или 18-ки

Comment

Здравейте колеги, темата не е такава, но за да не отварям тъпа тема ще ви попитам тук. Можете ли да ми кажете резервната гума на 159, 1,9 дизел какъв размер е? Купих си патерица 16'' от Опел, като ме убеждаваха, че е същата, но, когато я наложих до гумата на колата се шашнах... в момента съм с 16-ки и патерицата е 16-ка, но е по ниска от гумата ми с 4,5 см... не би ли трябвало да е същия размер след като и двете са 16''? Благодаря ви предварително.

Comment

Какъв размер е гумата?

Моята резервна е 17ка 125/80.
                      Last edited by Gogata; d.m.y г., 12:25.
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Май винаги патерицата е по-малка.
                        Затова е хубаво да се слага отзад.
                        Като спукаш предна гума - разменяш със задна... и караш бавно.

Иначе по темата , и аз си взех едни клебери, цената им е апетитна, а и шарката ми хареса.
                        А за феновете на пресните дотове дето мрънкат за няколко месеца - клебера 4018 на пипане е еднакво мек като другия ми чифт зимни гуми - континентал 4816... Ако не гледа буквите няма как човек да разбере кой чифт е по-стар.
                        156 2.0TS

Comment

Ама фабрична ли ти е? Или си я купувал допълнително? А за размера може и да си прав, че може би е по - малка, но ми се струва странно...

Comment

https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/zi...-p-207187.html

Клеберчето поскъпнало с 10 лв за 2-3 дена
                            Бая са надули цените автогуми.бг ... Добре, че успях да ги взема на 164, че 25 лв на гума са си доста

Comment

В метро ще са на добри цени до края на месеца клеберите. https://catalogues.metro.bg/auto-1823/page/1

Аз взех от диана на 84 лв бройката - 195/65/15
                              Attached Files
                              156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Doctora88 Покажи съобщение
                                Ама фабрична ли ти е? Или си я купувал допълнително? А за размера може и да си прав, че може би е по - малка, но ми се струва странно...
                                С колата си беше. Предполагам си е оригинална. По-добре виж някоя 159 на части и си вземи оригинална. Не знам на опелите дали са със същия централен отвор.
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Working...
                                X